BeterLevenPraktijk
Time for other ways

 

 

 

 

 

 

 

 

BeterLevenPraktijk
Rust in je hoofd

Gerda KooijmanMet veel plezier werkzaam als o.a. gecertificeerd MatriXcoach en geaccrediteerd APS therapeut.

Mijn werkzaamheden voer ik momenteel uit op 3 locaties, te weten: in mijn praktijk aan huis te Soest, het Gezondheidscentrum-Plus te Soest en in Huisartsenpraktijk ABED te Barneveld.

Mijn achtergrond:

In het verleden ben ik werkzaam geweest in o.a. de GGZ en gezondheidszorg. Na het volgen en behalen van diverse opleidingen, waaronder o.a. APS therapie, Mindfulness docent, NLP coach, Mindfit trainer, ben ik gestart met het uitoefenen van mijn praktijk onder de naam BeterLevenPraktijk. Aanvullend heb ik mijn expertise uitgebreid met de officieel gecertificeerde MatriXcoach opleiding. "Opgeruimdhoofdcoach.nl" is derhalve onderdeel van de BeterLevenPraktijk evenals "Apstherapiepraktijk.nl".

Mijn missie:

matrix logoMijn missie is om zoveel mogelijk mensen te verrijken met de fantastische MatriXmethode, en complementair de APS Micro-Electro Therapie in te zetten.

Ten aanzien van de MatriXmethode heb ik zelf ervaren hoe groot de effecten zijn, ook bij anderen. Als levenservaringsdeskundige kan ik wel zeggen dat, ook ik, jaren heb rondgelopen met issues die aan de randen van mijn ziel knaagden. En naarmate de "jaarringen" toenamen, werden deze effecten steeds voelbaarder en zichtbaarder. Ik heb zoveel gelezen, zoveel geleerd en evenzoveel geëxperimenteerd om uit te vinden hoe ik mijn leven zo optimaal mogelijk kon leven, waardoor ik het minder hoefde te "lijden". Ervaring heb ik; een kostbaar goed! Het heeft me gebracht tot waar ik nu ben en sta. En dan durf ik te zeggen: o.a. mede en dankzij de MatriXmethode!

 

bvat logo
Ik ben overigens ingeschreven bij de Beroepsvereniging BVAT.
Dit betekent dat ik werkend ben volgens Beroepscode en Gedragregels.
Alle informatie die mij wordt verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld.
Ik bezit een Verklaring Omtrent Gedrag van het Min. van Justitie.
Volg diverse (verplichte) Na- en bijscholingen (min. 4 per jaar).
Wordt gecontroleerd door de Visitatiecommissie.
Aangesloten bij Geschillencommissie Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen.

En verder:

Ben ik al jaren super gelukkig met mijn Felix, heb ik een fantastische volwassen dochter, hou ik van lekker eten (met een wijntje), fietsen, lezen, schilderen, museum, theater, film en gewoon plezier maken. Kortom: ik probeer alles uit het leven te halen maar luieren op zijn tijd is ook heel lekker heb ik ontdekt!
Wie weet, tot ziens....