BeterLevenPraktijk
Time for other ways

 

 

 

 

 

 

 

 

BeterLevenPraktijk
Rust in je hoofd

Groepsworkshop Hoofd opruimen

groepsworkshop hoofd opruimenDeze groepsworkshop hoofd opruimen wordt op nader te bepalen locaties gehouden, vooralsnog in Soest en Baarn, bij voldoende deelname. Je kunt je individueel of samen met anderen opgeven hiervoor. De groepen zijn vrij klein (6-8/10/12) dus er is aandacht en tijd voor iedereen. Bij grotere groepen >8-12 zijn er sowieso 2 MatriXcoaches aanwezig.

Het is echt de bedoeling dat er, naast het leren toepassen van de methode om het hoofd "op te ruimen", ruimte is om lekker ontspannen en met plezier bezig te zijn. Dus lachen mag beslist!

Samen met de anderen in de groep ga je ontdekken hoe jouw brein werkt en hoe je daar het beste op in kunt spelen. We beginnen al snel met het tekenen van ons hoofd. Niet de buitenkant, maar meer van binnen. "Hoe moet dat?" zul je misschien denken... Uiteraard word je hierin deskundig begeleid aan de hand van tips en voorbeelden. Er is absoluut geen tekenervaring nodig want onze focus ligt niet op "het mooie plaatje" maar meer op het "belevingsplaatje". En dat is bij iedereen anders! Zo krijg je weer grip op je leven en kalmte in je hoofd! Na afloop van de workshop is je hoofd helemaal tot rust gekomen en heb je geleerd hoe je dat zelf voor de rest van je leven kunt toepassen. Een echte opkikker dus!

Kosten:
€ 80,00 per persoon incl. koffie/thee, incl. BTW bij minimale deelname van 6 personen. € 15,00 vroegboekkorting tot 2 weken voor aanvang workshop.

Duur:
max. 3 uur

Wil je ook ontdekken hoe jouw hoofd werkt? En wil je ook leren hoe jij jouw eigen hoofd beter kunt gaan "organiseren" zodat je meer rust ervaart in je leven? Meld je dan nu aan voor  "Groepsworkshop"  en/of  vraag vrijblijvend informatie aan.

MATRIX WORKSHOPS

Aanmelden of
Aanvragen

aanmelden