BeterLevenPraktijk
Time for other ways

 

 

 

 

 

 

 

 

BeterLevenPraktijk
Rust in je hoofd

Incompany workshop Hoofd opruimen

incompany workshop hoofd opruimenDe eisen die tegenwoordig gesteld worden, of die we soms onszelf stellen, zijn hoog. Erg hoog! Niet voor niets dat het aantal mensen met een burnout zienderogen stijgt. Onze hoofden raken vol, overvol.... En niemand heeft ons ooit geleerd hoe we daar mee om moeten gaan. Hoe we ons eigen hoofd op een betere manier kunnen "organiseren". Hoe we de informatiestroom en gedachtenprocessen beter kunnen verwerken. Hoe we leren om dat wat belangrijk is te onthouden. Iedereen heeft voor al deze zaken een eigen strategie ontwikkeld. In deze workshop kom je er in korte tijd achter wat jouw strategie is en hoe je dat beter zou kunnen doen. Hierdoor kun je je weer beter concentreren, heb je meer overzicht en daardoor minder stress. Een krachtige tool die iedere organisatie in zou moeten zetten voor hun werknemers om zo de werkdruk te verlagen en meer werkplezier te genereren. Uiteindelijk levert dat de beste resultaten op: qua productiviteit, werkprestaties en ter voorkoming van langdurig ziekteverzuim.

Tijdens de workshop wordt duidelijk uitgelegd hoe je praktische brein werkt en hoe je je informatieprocessen beter kunt structureren. Ieder doet dat op zijn eigen wijze want ieder hoofd "is anders". Als team gaan we ons hoofd denkbeeldig "opruimen". Dat doen we aan de hand van tekeningen en oefeningen. Je krijgt een tool aangereikt voor de rest van je leven! Hoe mooi is dat!

Kosten:
De kosten zijn op aanvraag en zijn afhankelijk van het aantal personen en de locatie.

Duur:
Max. 3 uur.

Wil je binnen de organisatie of als team zorgen voor een beter werkklimaat? En wil je ook leren hoe jij jouw eigen hoofd beter kunt gaan "organiseren"? Stuur dan een aanvraag in voor de "Incompany Workshop"  en/of vraag vrijblijvende informatie aan.

MATRIX WORKSHOPS

Aanmelden of
Aanvragen

aanmelden