BeterLevenPraktijk
Time for other ways

 

 

 

 

 

 

 

 

BeterLevenPraktijk
Rust in je hoofd

MatriXcoach

matrixcoachVaak weten mensen zelf al heel precies te omschrijven welke hulpvraag zij de MatriXcoach willen stellen. Maar soms is het niet duidelijk wat er precies speelt waardoor iemand zich ongelukkig, onzeker of angstig voelt. Er heerst een bepaald gevoel dat zomaar ineens de kop op kan steken. Het kan je leven beheersen; je kunt er vrienden of geliefden door kwijtraken. Maar wat misschien nog wel veel erger is, is dat je jezelf bent kwijtgeraakt. Je herkent jezelf niet meer en je weet niet meer hoe je uit deze vicieuze cirkel moet komen. Daar valt op eenvoudige manier iets aan te doen door de MatriXcoach volgens de MatriXmethode waarmee belemmeringen, trauma's of blokkades weggehaald of geneutraliseerd kunnen worden. Denk hierbij aan: piekeren, gebrek aan zelfvertrouwen, angsten, trauma's (PTSS), burnout, pesten, (pijn)klachten zonder medische oorzaak etc. etc. Doordat de problematiek niet besproken hoeft te worden en er door de MatriXcoach direct naar de kern van het probleem wordt gegaan, ervaart de coachee al snel resultaat en bespaart dit ook heel veel tijd. Dit zorgt ervoor dat er maar één tot enkele sessies nodig zijn om een optimaal resultaat te behalen!

MatriXcoaching-sessie

Met MatriXcoaching help ik je in één of meerdere gesprekken zelf je mentale probleem blijvend op te lossen en te voorkomen. Zonder het delen van de oorzaak van het probleem. Zelfs nadat alle andere toegepaste behandelingen geen succes bleken.

Het is een krachtige manier van vragen stellen, waarbij je zelf de eigen oplossing voor het eigen probleem ontdekt en toepast. En zonder dat de ander wordt opgezadeld met het verhaal achter het probleem, omdat dit niet verteld hoeft te worden. Simpel, snel, effectief en veilig.

Deze coachingsessie vind plaats op mijn locatie te Soest.
De data zijn in overleg in te plannen.
Duur: ca. 1 uur per sessie.

Kosten:
* per uur  € 80,00 incl. BTW

Betaling geschiedt contant of als pinbetaling.

Deze coachingsesie kan gecombineerd worden met APS-Therapie. Hiervoor geldt een speciaal tarief. Vraag het mij!
Alleen in dat geval wordt een gedeelte van de kosten vergoed door meerdere zorgverzekeraars, indien je daar aanvullend verzekerd voor bent.
Kijk hier welke verzekeraar dit vergoed.: Vergoedingen APS therapie zorgverzekeraars

MATRIXCOACHING

Aanmelden of
aanvragen

aanmelden


MatriX-workshops

De MatriXcoach gebruikt de MatriXmethode ook om je hoofd volledig tot rust te brengen. Dus heb je last van een vol hoofd, drukte in je hoofd, piekeren, concentratieverlies en slecht slapen, dan zorgt de MatriXmethode snel voor een opgeruimd hoofd met blijvend resultaat. Hiervoor zijn enkele resultaatgerichte "MatriX workshops Hoofd opruimen" ontwikkeld. .

MATRIX WORKSHOPS

Meer informatie

aanmelden


Simpel, praktisch, snel en effectief!

Mijn behandelmethodes worden met succes toegepast bij: